Joaillerie Royale, uw expert in aan- en verkoop van tweedehandsjuwelen en tweedehandshorloges in Elsene.

Joaillerie Royale

Joaillerie Royale in de Galerij van de Louizapoort in Brussel (Elsene) staat voor u klaar voor de aankoop van goud aan de beste prijs!

Geniet van een cash betaling en een hoge goudkoers en verkoop uw goud per gram aan uitzonderlijk voordelige tarieven!
Wij betalen contant een onevenaarbare terugkoopprijs aan zeer aantrekkelijke voorwaarden.

Wij kopen 18k goud aan 30 EUR/gram bij Joaillerie Royale in Brussel.

Contacteer ons op het nummer  +32 2 502 43 02

Cartier, Rolex, Chopard, Bulgari, Omega, Breitling: of u nu uitzonderlijke juwelen, diamanten of luxehorloges wil kopen of verkopen,  Joaillerie Royale in Elsene is de onbetwiste juwelier-horlogemaker in Brussel.

In tegenstelling tot onze concurrenten bieden wij de beste prijs voor uw goud, zilver en diamanten. We hebben een passie voor juwelen en zijn met name gespecialiseerd in horloges. We houden rekening met het merk, de zeldzaamheid en de aanwezigheid van edelstenen als we prijsschattingen maken van juwelen. Deze worden immers niet vernietigd, maar wel verkocht als tweedehandsartikelen.

Wij kopen uw horloges en juwelen aan voor hun werkelijke waarde en niet enkel in functie van de goudprijs op het moment. Waarom zou u dan uw juwelen verkopen voor de gewichtsprijs van het goud dat erin zit? Wij bepalen het exacte bedrag op de tweedehandsmarkt en betalen contant de beste prijs voor uw oude juwelen, horloges, medailles, armbanden, halskettingen en meer. Onze expertise is gratis en zonder verbintenis. U kunt bovendien altijd rekenen op de grootste discretie.

Alle artikelen die we bij Joaillerie Royale te koop aanbieden, zijn nagekeken en gerestaureerd in ons atelier. Zo bieden wij tweedehandshorloges en -juwelen in perfecte staat. Bij de aankoop van een tweedehandshorloge krijgt u bovendien een authenticiteitscertificaat en een garantie op wisselstukken en handenarbeid voor drie jaar. Ook kunt u profiteren van een snelle levering door Fedex en heeft u een herroepingsrecht van 14 dagen.

Vertrouw op onze expertise voor de reparatie of omvorming van uw oude, delicate juwelen of antieke horloges. Wij herstellen ze met de grootste zorg in hun oude glorie! Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u graag meer weten? Aarzel dan niet om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Diamanten in Elsene (Brussel)

Herstelling van horloges & juwelen in Elsene (Brussel)

Joaillerie Royale

 Galerij van de Louizapoort 218

1050 Elsene

 02 502 48 02

 0486 93 51 21

 BTW nr 0895775501

 OPEN NU

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag Gesloten

Zondag 10:00 - 14:00

Contacteer ons